top of page

Algemene informatie

Veiligheidsinstructies

"Per il Bambino" besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de artikelen. Na de koop is het echter aan de ouder/toezichthouder om de veiligheid regelmatig te controleren en het kind niet zonder toezicht ermee te laten spelen met name wanneer het product is voorzien van veiligheidsoogjes en knoopjes.

Ondanks dat de artikelen met uiterste zorg zijn gemaakt neemt "Per il Bambino" niet de verantwoordelijkheid voor het gebruik van de producten.

Bijtringen/rammelaars: 

De bijtringen dienen niet meegegeven te worden in bed of wieg.

De houten bijtringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft. 

De rammelaar is voor de baby om mee te spelen in de nabijheid van een volwassene.

 

Wagenspanners:

Gebruik de wagenspanner waarvoor deze bedoeld is; om naar te kijken.

Het is geen speelgoed.

Speenkoorden:

Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed, rammelaar of bijtring. Het speenkoord dient nooit meegegeven te worden in bed of wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden.

Het speenkoord is niet om op de kauwen, maar alleen om een speen binnen handbereik te houden. Echter als uw kind de kralen een keer in de mond heeft is dit geen probleem. De houten kralen zijn onbehandeld en de gekleurde kralen zijn van een BPA-vrij silicone gemaakt.

 

Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten en op oneffenheden. Altijd alleen laten gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Bescherming persoonsgegevens

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig.

bottom of page