top of page

Verwerking

Direct nadat de bestelling wordt geplaatst ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail staat ook een ordernummer die bij deze bestelling past. Bewaar deze goed voor eventuele vragen, veranderingen, annuleringen of retourzendingen.

Nadat wij de betaling hebben ontvangen gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de bestelling te verwerken. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en meegegeven aan de bezorgdienst. De totale verwerking en verzending ligt tussen de 2 en 5 werkdagen. Verzendingen naar België duren 2 tot 7 werkdagen.
 

Verzending

Al onze pakketten worden overgedragen aan Post NL. De pakketten binnen Nederland worden standaard voorzien van een Track & Trace code. Verzenden naar België met Track & Trace is optioneel. Hieronder staan onze verzendtarieven voor Nederland & België. Verzenden naar andere landen is helaas niet mogelijk.

Nederland
Track & Trace

 tot 10 kg 

€6.65

Nederland
Track & Trace

10 kg of meer

 

€12.75

Nederland
Cadeauservice

 per bestelling 

+€2.50

Cadeauservice

Is de bestelling niet voor jezelf maar wilt u het kado doen? Het is nu ook mogelijk om bij ons je bestelling te laten inpakken. Alle bestelde artikelen zullen los worden ingepakt met onze cadeauservice. (+ €2.50 per bestelling)
De optie om de bestelling te laten inpakken vind u bij de bezorgwijze wanneer u op het punt staat de bestelling af te rekenen. De cadeauservice is uitsluitend binnen Nederland.

België
Track & Trace

 tot 2 kg 

€13

België
Track & Trace

2 kg tot 5 kg

 

€19.50

België
Track & Trace

5 kg tot 10 kg

 

€25

België
 No Track & Trace

tot 2 kg

 

€9.80

België
 No Track & Trace

2 kg tot +5 kg

 

+€19.50

Bestellingen die apart van elkaar worden besteld zullen ook apart worden verzonden. Houd hierbij rekening mee dat pakketten los van elkaar aan kunnen komen op het bezorg adres.

timthumb.php_-430x283.jpeg

Afhalen

Als extra service naast het versturen van de artikelen bieden wij ook aan dat u uw bestelling kunt afhalen.

Na het plaatsen en betalen van uw order in de webwinkel kunt u uw bestelling afhalen.

Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen

bottom of page